Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
MPPS: Lirim nga puna të personave të sëmurë kronikë me vërtetim nga mjeku specialist - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

MPPS: Lirim nga puna të personave të sëmurë kronikë me vërtetim nga mjeku specialist

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) informon se në pajtim me Komisionin për Sëmundje Infektive, kategoritë e mëposhtme të personave duhet të lirohen nga puna dhe aktivitetet e punës mbi bazë të vërtetimit të dorëzuar nga mjeku specialit për gjendjet në vijim – sëmundjet respiratore kronike, sëmundjet të rënda kardiovaskulare, diabet TIP 1, sëmundjet malinje, si dhe gjendjet komprometuese-imune.

Në 14 ditët e ardhshme janë lëshuar nga puna edhe aktivitetet e punës edhe gratë shtatzëna.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale u bën thirrje të gjithë të punësuarve dhe të gjithë punëdhënësve rreptësisht t’u përmbahen masave të cilat Qeveria e Republikë së Maqedonisë së Veriut i ka marrë në seancën e mbajtur dje për parandalim nga përhapja e sëmundjes COVID-19 (koronavirus”. ar/

Related posts

Protesta e UNSHM-së shtyhet për më 31 gusht

Televizioni Koha

Numri i të infektuarve të rinj me Kovid-19 edhe më tej i lartë, të respektohen masat për mbrojtje

Televizioni Koha

Nuredini: Me shpalljen e Malit Sharr dhe Malet e Osogovës si zona mbrojtëse, shteti do të ketë beneficion

Televizioni Koha

Leave a Comment