23/09/2023
20.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 80 raste të reja të covid-19: dhe 3 persona kanë vdekur

Në 24 orët e fundit janë bërë 680 testime, ndërsa janë regjistruar 80 raste të reja të covid-19:
– Shkup 54
– Kumanovë 1
– Tetovë 3
– Veles 4
– Kavadarci 2
– Gostivar 7
– Kriva Palanka 1
– Koçani 3
– Vinicë 2
– Delçevo 1
– Sveti Nikole 2
3 persona janë të vdekur, pacientë nga Shkupi (48), Struga (78) dhe Strumica (68).
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 97 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 44
– Kumanovë 5
– Prilep 7
– Tetovë 3
– Bitola 2
– Kavadarci 1
– Gostivar 3
– Gjevgjelia 3
– Strumicë 6
– Kriva Palanka 1
– Koçani 7
– Probistip 1
– Demir Hisar 1
– Berovë 2
– Valandovë 2
– Vinicë 3
– Sveti Nikole 3
– Kërçovë 2
– Negotino 1
Gjithsej janë bërë 209.349 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë shkon në 21193, numri i pacientëve të shëruar është 16397, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 3996.

Të fundit