Në 60 ditët e ardhshme do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në aksin rrugor Gostivar-Kërçovë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në 60 ditët e ardhshme do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në aksin rrugor Gostivar-Kërçovë

Prej sot dhe gjatë 60 ditëve të ardhshme do të ndryshohet regjimi i komunikacionit në aksin rrugor Gostivar-Kërçovë prej pikëpagesës së Gosvarit deri tek fshati Zdunjë të Gostivarit.
“‘Viadukt trejt’ njofton se sot do të fillojnë aktivitetet ndërtimore gjatë rehabilitimit të rrugës magjistrale A2, aksi rrugor Kërçovë-Gostivar nga pikëpagesa e Gostivarit deri në fsahin Zdunjë të Gostivarit për 60 ditë”, njoftojnë nga LAMM.

Për këtë arsye do të ketë ndryshim të regjimin të komunikacionit.

Related posts

Filloi rikostruimi I rrugës në Strimnicë “Një rrugë e premtuar dy dekada me rradhë”

Televizioni Koha

Spasovski së bashku me ekspertët do të vendosin nëse për festën e Bajramit do të ketë karantinë 24 orëshe

Televizioni Koha

Mbaroi takimi i liderëve, s’ka datë për zgjedhje

Televizioni Koha

Leave a Comment