Në Kërçovë 28 persona në vetëizolim, plotësisht është respektuar ora policore – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Në Kërçovë 28 persona në vetëizolim, plotësisht është respektuar ora policore

Gjatë 24 orëve të fundit në Kërçovë në tërësi është respektuar ora policore. Në periudhën e njejtë, nuk janë evidentuar vjedhje apo fatkeqësi komunikacioni, informojnë nga SPB-Ohër.

Në rajonin e SPB Ohër, janë evidentuar gjithsej 283 persona në izolim, prej të cilëve 21 persona në Kërçovë. Nga ana e nëpunësve policorë, janë kryer 72 kontrolle tek personat në izolim, 11 në Kërçovë.

Për momentin, numri i përgjithshëm i personave në vetëizolim është 380, prej të cilëve 28 në Kërçovë. Nëpunësit policorë kryen 88 kontrolle në objektet hotelierike. rz/ab/

Related posts

Osmani në Prekaz: Kosova nuk ka frikë nga e vërteta, krime ka kryer Serbia dhe atë në sytë e gjithë botës

Televizioni Koha

Hapen linjat e para telefonike për ndihmë të parë psikologjike gjatë zjarreve

Televizioni Koha

Veber: Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërisë iu mbyll dera para fytyrës

Televizioni Koha

Leave a Comment