Në Kroaci një fëmijë në kopsht është infektuar nga koronavirusi, fëmijët e tjerë në vetizolim – Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Në Kroaci një fëmijë në kopsht është infektuar nga koronavirusi, fëmijët e tjerë në vetizolim

Shërbimi informativ i qytetit të Zagrebit kumtoi se nga koronavirusi është infektuar një fëmijë në një kopsht fëmijësh në kryeqytetin kroat.

Kopshti do të mbyllet për 14 ditë, ndërsa 119 fëmijë dhe gjashtëmbëdhjetë të punësuar do të jenë në vetizolim.

Prindërit, fëmijët e të cilëve e kanë vizituar kopshtin, për momentin janë duke u njoftuar për masat që janë të obliguar t’i ndërmarrin.

Në Kroaci deri më tani janë konfirmuar 32 rast të të infektuarve me koronavirus. ls/shk/

Related posts

Aksion vullnetar humanitar nën patronazhin e presidentit Pendarovski

Televizioni Koha

BDI synon kapitull të ri me kryeministrin e parë shqiptar, Koalicioni Aleanca-Alternativa do të angazhohet për më shumë kompetenca dhe lehtëlsime për pushtetin lokal, LSDM u obligua për ndihmë më të lartë sociale, VMRO-DPMNE për ligj të prejardhjes së pronës për të gjithë politikanët

Televizioni Koha

Sela: Bëhet presion mbi familjarët e viktimave nga zjarri në Tetovë, që të mos zbardhet e vërteta

Televizioni Koha

Leave a Comment