Organizata Komunale e Kryqit të Kuq Tetovë organizojnë aksion qytetar të dhurimit të gjakut – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Organizata Komunale e Kryqit të Kuq Tetovë organizojnë aksion qytetar të dhurimit të gjakut

Organizata Komunale e Kryqit të Kuq Tetovë, me ndihmën e ekipeve profesionale të Qendrës së Mjekësisë së Transfuzionit në Tetovë, organizojnë aksion qytetar të dhurimit të gjakut në:

·               Në hapësirat e Shkollës së mesme profesionale komunale “Gjoce Stojçevski” në Tetovë, më datë 10.03.2020 e Martë do të organizohet aksion për dhurimin e gjakut me fillim nga ora 13:00 deri më ora 16:00.

Related posts

Ministria e Kulturës shpalli Thirrje Publike për dorëzimin e Kërkesës për mbështetje financiare të artistëve dhe punëtorëve të kulturës.

Televizioni Koha

5.300 teste që vlerësojnë imunitetin ndaj coronavirusit arrijnë në Maqedoni

Televizioni Koha

Javën e ardhshme do të dihen listat e kandidatëve për zgjedhjet e ardhshme

Televizioni Koha

Leave a Comment