Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Panel-diskutim “Ballkani Perëndimor krahas zgjidhjes së çështjeve bilaterale” - Tv Koha
Maqedoni

Panel-diskutim “Ballkani Perëndimor krahas zgjidhjes së çështjeve bilaterale”

Panel-diskutim “Ballkani Perëndimor krahas zgjidhjes së çështjeve bilaterale” do të mbahet sot në Shkup. Në panel-diskutimin është paralajmëruar fjalim i ministrit të Punëve të Jashtme, Nikolla Dimitrov.

Përveç mbylljes së çështjeve bilaterale, ekzistojnë edhe shumë kritere tjera të cilat vendet e Ballkanit Perëndimor duhet t’i realizojnë që të arrijnë avancim në inkuadrim. Duhet të sigurojnë reforma të dukshme dhe të qëndrueshme në sferat kyçe si qeverisja e të drejtës, lufta kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar dhe administrata publike, janë pjesë e temave që do të përfshihen në panel-diskutimin.

Panel-diskutimi është në organizim të Grupit këshillëdhënës për politika “Ballkani në Evropë” (BiEPAG) dhe Instituti për demokraci “Societas civilis”. fb/

Related posts

Konferencat për media të Qeverisë prej sot në online strim, pa prezencën e gazetarëve dhe kameramanëve për shkak parandalimit

Televizioni Koha

Tetovë, kafenetë dhe restorantet presin dritë jeshile nga qeveria për të filluar me punë

Televizioni Koha

MSH: Vaksinimi kundër gripit sezonal në Maqedoni zhvillohet pandërprerë, vaksina ka për të gjithë

Televizioni Koha

Leave a Comment