30/03/2023
13.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Policia edukon nxënësit për pjesëmarrje në komunikacion

Pjesëtarët e Stacionit për Siguri në komunikacionin rrugor
në Tetovë dhe njësia për preventivë gjatë periudhës së
kaluar, kanë organizuar projektin edukativ Kultura në
komunikacion dhe fëmijët në komunikacion.Me këtë rast,
nga njësia për preventivë theksuan se projekti ishte I
dedikuar për nxënësit e klasave të nënta në të gjitha
shkollat e rajonit të Pollogut, ku nxënësit janë njoftuar me
njiohuritë elementgare gjatë pjesëmarrjes në
komunikacion.Sipas policisë, ky aksion ka qenë I suksesshëm.
Kamber Bakiu-inspektor për preventivë
Ndërkaq, edhe Inspektori Gavrilo Garvillovskik, tha se
nxënësit edukimet e kësaj natyre janë të rëndësishme
për fëmijët me qëllim që të jenë më të sigurtë kur janë
pjesë e komunikacionit.TV KOHA

Të fundit