Prej nesër hiqet ora policore në Maqedoni – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Prej nesër hiqet ora policore në Maqedoni

Qeveria mori vendim të heqë orën policore duke filluar prej nesër, më datën 27 05 2020.

Kafenetë dhe restorantet hapen nga 28.05.2020 por ditëve ne vijim do te caktohen edhe protokollet përkatëse.

Ndërsa për kufijtë nuk është diskutuar sot.

Related posts

Filloi me punë zyra “Një pikë për shërbime” në Tetovë

Televizioni Koha

Sllovenët filluan të udhëtojnë në Kroaci pas hapjes së kufirit për ata të cilët atje kanë pronë

Televizioni Koha

Tetovë, kërkesat e qytetarëve për pastrimin e mbeturinave shkojnë në “veshin e shurdhër” të komunës

Televizioni Koha

Leave a Comment