26/02/2024
8.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qentë endacak “vërshojnë” sërish qytetin e Tetovës duke vënë në rrezik jetën e banorëve.

 “Disa pjesë të qytetit të  Tetovës jan  kthyer në rrezik potencial për kalimtarët, shkaku i numrit të madh të qenve që rrinë në këta vende dhe që sulmojnë pothuajse çdo kalimtar”.

“Askush nuk ndërmerr asgjë, vetëm i shikojnë kalojnë dhe asgjë

. Kjo punë duhet të shikohet sa më shpejtë”.

“Kalimtarët frikësohen, dhe është për tu frikësuar, nuk e dish çfarë qeni është ,

Kur Tetova ballafaqohet edhe me rraste çdo ditë të reja me pandemin Kovid-19 kjo gjendje I rrëndon edhe më shumë qytetarët e Tetovës duke pasur frikë edhe nga kafshimi I këtyre qenve endacak ,prandaj me lutje tek organet kompetente që sa më shpejtë të marin masat e duhura për largimin e qenve endacak nëpër rrugët e Tetovës ,duke marë parasysh gjat vitit të kaluar  në Tetovë ka pasur rreth 40  raste të kafshimit nga qent endacak./Tv Koha/

Të fundit