Qeveria siguroi 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Qeveria siguroi 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës

Qeveria e Maqedonisë së Veriut ka siguruar 100 mijë maska mbrojtëse për qytetarët e Kumanovës, Prilepit dhe Tetovës, kumtoi Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim (DMSH).

Drejtoria gjatë ditës së djeshme i shpërndau maskat që do t’u ndahen qytetarëve.

“Qytetarët e Maqedonisë së Veriut duhet t’i respektojnë masat për mbajtjen e maskave mbrojtëse, të respektohet distanca sociale dhe të mbahet higjiena personale”, apelojnë nga Drejtoria për Mbrojtje dhe Shpëtim. mb/

Related posts

KSHZ-ja refuzoi kërkesën e ASH-së për komisionerët

Televizioni Koha

Sheqerinska: Anëtarësimi në NATO, do të ishte i pamundur pa ndryshimet e mëdha politike

Televizioni Koha

Bizneset dhe familjet të mos rëndohen 3 deri 6 muaj me tatimet e shtetit, dritat dhe sigurimet

Televizioni Koha

Leave a Comment