Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/content/95/6740595/html/wordpress/index.php:3) in /home/content/95/6740595/html/wordpress/wp-content/themes/pennews/functions.php on line 254
Rama datën e BE-së e krahason me dasmë: Do të bëni që të duket shkëlqyeshëm dhe nusja në fund nuk vjen! - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Rama datën e BE-së e krahason me dasmë: Do të bëni që të duket shkëlqyeshëm dhe nusja në fund nuk vjen!

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama mohon se ka kritikuar Bashkimin Evropian për moscaktimin e seancës së parë ndërqeveritare me Bashkimin Evropian.

Ndërkaq, tërë këtë proces e ka krahasuar me një dasmë, ku gjithçka përgatitet mirë, por në fund nusja nuk vjen. Ky proces siç thotë Rama, përsëritet disa herë dhe muzika bëhet diçka e zakonshme dhe tërë situata merret më me relaksim, jo sikurse herën e parë.

“Nuk e kritikova BE-në, sepse të kritikosh do të thotë shprehje aktive thotë shprehje aktive e ndjenjave tua dhe kur ndjenjat e tua janë reagim. Prandaj, këtë nuk do ta përshkruaj në këtë mënyrë. Mund të them përsëri, se ajo që ndodh përsëri është e njëjta gjë dhe nuk do të doja të flisja, sepse do të ndodh e njëjta edhe në të ardhmen. E përmendën momentumin dhe dramën e Samuel Beckett, ku njëri nga dy thotë a do të shkojmë? Tjetri i përgjigjet: Hajde të shkojmë! Ndërkaq Beckett thotë: Ata nuk shkojnë askund. Në fakt kjo është që na ndodh. Por të jem i sinqertë dhe të jeni të sigurt, se tanimë nuk e ndjej atë, fare dhe jam tepër serioz në këtë drejtim. Nuk e them këtë sa për të thënë diçka, por me të vërtetë më nuk e ndjej dhe nuk e pres atë çfarë e prisja paraprakisht kur filloi. Meqë e dini, mund të organizoni dasëm të mirë njëherë, me atë që do të bëni që të duket shkëlqyeshëm dhe nusja në fund nuk paraqitet. Mund ta bëni dy herë, duke e vendosur sërish skenarin, me lule të bukura, muzikë, mysafirë, ushqim dhe çdo gjë tjetër dhe nusja përsëri nuk vjen dhe tani e thoni fjalën me E në maqedonisht dhe nuk organizoni dasëm më”, tha Rama në Forumin e Prespës për Dialog, transmeton TV21.

Related posts

Kryetarja e Tetovës kundërshton masën e Qeverisë për maskat

Televizioni Koha

Më shumë të infektuar të rinj në Shkup dhe Tetovë, pritet vendim qeveritar për orën policore

Televizioni Koha

Tetovë, protestë kundër librave dixhitalë

Televizioni Koha

Leave a Comment