Reka: Ka ardhur koha për President shqiptar, sepse edhe shqiptarët janë qytetarë të këtij shteti – Tv Koha
Maqedoni

Reka: Ka ardhur koha për President shqiptar, sepse edhe shqiptarët janë qytetarë të këtij shteti

Reka: Ka ardhur koha për President shqiptar, sepse edhe shqiptarët janë qytetarë të këtij shteti
Kandidati për president, Prof. Blerim Reka, sonte vazhdoi fushatën e tij në Bërevnicë ku ishte i shoqëruar
edhe nga kreu i Alenacës për Shqiptarët, Ziadin Sela si dhe nga llideri i Lëvizjes BESA, Bilall Kasami.
Siç e tha para tubimit, Prof. Blerim Reka, koncepti për Republikën është universal për të gjithë qytetarët,
për sundim të ligjit dhe drejtësi për të gjithë.


“Ka ardhur koha për President shqiptar, sepse edhe shqiptarët janë qytetarë të këtij shteti. Për t’u jetësuar
koncepti i një republike për të gjithë, duhet ekzistuar barazi reale dhe jo vetëm formale për qytetarët e
këtij vendi. Maqedonia si shoqëri multietnike nuk mund të funksionojë si shtet monoetnik. Prandaj me 21
prill vota juaj është votë për ndryshim, votë kundër korrupsionit dhe votë kundër padrejtësisë”, potencoi
Reka./TV KOHA.

Related posts

Vendosen bankina të betonit në bulevardin “Cvetan Dimov” në Shkup

Televizioni Koha

Si ka bërë që lufta kundër Ebolës të qojë në shërimin e pacientëve më Coronavirus – sukses i mjekëve italianë

Televizioni Koha

38 mjekë kujdesen për 300 pacientë, Spitali Psikiatrik ka nevojë për personel dhe mirëmbajtje

Televizioni Koha

Leave a Comment