Serbi: Shtatë raste të reja të infektuar me Kovid-19, gjithsej 12 – Tv Koha
Lajmi i Ditës Rajon

Serbi: Shtatë raste të reja të infektuar me Kovid-19, gjithsej 12

Në Serbi janë konfirmuar edhe shtatë raste të reja të infektuar me koronavirusin e ri, me çka është rritur numri i të infektuarve në 12, komunikoi sot Ministria e Shëndetësisë.

Nga raporti i fundit, në ora 18 mbrëmë deri në ora 8 të mëngjesit, janë testuar mostra të 13 personave, shtatë prej të cilëve janë pozitivë dhe gjashtë negativë ndaj koronavirusit të ri.

Gjithsej 130 persona janë testuar në laboratorin nacional referent të Institutit Torllak, i cili i plotëson kriteret për definim të të sëmurëve nga ky virus. mb/

Related posts

Filloi me punë zyra “Një pikë për shërbime” në Tetovë

Televizioni Koha

Kyçyk: Në Maqedoninë e Veriut zhvillohen dy fushata – për vazhdimin drejt BE-së ose për kthim e vendit ku ishte para tre vjetëve

Televizioni Koha

Komuna e Tetovës kërkoi nga Qeveria që ta heqë ndalesën për transport të organizuar me autobusë dhe furgonë

Televizioni Koha

Leave a Comment