Shoqata e barnatoreve private: Maskat mbrojtëse janë me çmime më të larta si rezultat i çmimeve të rritjes nga furnizuesit – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shoqata e barnatoreve private: Maskat mbrojtëse janë me çmime më të larta si rezultat i çmimeve të rritjes nga furnizuesit

– Shoqata e barnatoreve private komunikoi se dëshiron të distancohet nga spekulimet e subjekteve të caktuara, se në këto momente seriozisht të rrezikshme nga paraqitja e epidemisë së koronavirusit, barnatoret vendosen në funksion të profituesve me rritjen e pakuptimtë të çmimit të maskave mbrojtëse për fytyrë.

Është e saktë, theksojnë nga Shoqata, se çmimet e maskave mbrojtëse janë rritur, por kjo është rezultat i çmimeve të rritura disafish nga ana e furnizuesve.

Me të pavërteta të këtilla prishet dinjiteti i farmacive që janë pjesë përbërëse e sistemit shëndetësor në vend. Njëherit tregojmë se farmaceuti në barnatore, si punonjës shëndetësor më i kapshëm, gjithmonë është në funksion të ruajtjes së shëndetit të qytetarëve, edukim për parandalim dhe mbrojtje nga infeksionet viroze, si dhe epidemisë eventuale nga koronavirusi, qëndron në komunikatë.(MEDIAL)

Related posts

Nuk ka koronavirus në Maqedoni të Veriut

Televizioni Koha

BE-ja më tepër do të përfshihet në luftën kundër lajmeve të rreme në Ballkanin Perëndimor

Televizioni Koha

Mexhiti: Shqiptarët e përcaktojnë përfaqësuesin e vet në Qeveri, jo “sojuzat” e kancelaritë

Televizioni Koha

Leave a Comment