Shpenzimet rrugore të deputetëve në rend dite të Komisionit Anti-korrupsion – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Shpenzimet rrugore të deputetëve në rend dite të Komisionit Anti-korrupsion

Analiza e shpenzimeve rrugore të deputetëve për periudhën 2016-2019 është rend dite të Komisionit Anti-korrupsion.

Pika e dytë në këtë mbledhje është veprimi në lëndë konkrete
Gjatë ditës së djeshme, kryetarja e Komisionit Anti-korrupsion deklaroi se do të vëzhgohet çdo keqpërdorim të hapësirave institucionale, automjet zyrtar dhe punësim në administratë gjatë periudhës së fushatës së zgjedhjeve të parakohshme kuvendare.njofton Telegrafi Maqedoni.

Sipas saj, nisja e projekteve duke përdorur lopatën, vozitja e automjeteve nëpër fushatë nuk do të ndalen, por do të ndiqen dhe do të gjobohen bashkërisht bashkërisht me platformën nga shoqata qytetare. Ajo bën thirrje që në këto aktivitete të përfshihen të gjithë qytetarët.

Related posts

BESA ja kur do të vendos për koalicionimin me LSDM?!

Televizioni Koha

Qytetarët me simptoma të koronavirusit së pari të lajmërohen te mjeku amë

Televizioni Koha

Banka botërore: Rënia më e madhe globale në ekonomi që nga Lufta e Dytë Botërore

Televizioni Koha

Leave a Comment