Sot në Gostivar u mbajt puntori në temën: Digjitalizimi i sistemit pët Menaxhime me Kriza – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Sot në Gostivar u mbajt puntori në temën: Digjitalizimi i sistemit pët Menaxhime me Kriza

Sot në Gostivar u mbajt puntori në temën: Digjitalizimi i sistemit pët Menaxhime me Kriza në brendsinë të proektit NATO-SPS (Shkencë për pagë dhe siguri)-NICS (Gjenerata e Re e sistemit për Komandim me Incidente), e përfaqësuar nga ko-drejtori i proektit D-r Urim Vejseli. Në puntori ishin përfaqësues të MPB, Ndihma e Shpejtë, Qendra për Menaxhim me Kriza, Drejtoria për mbrojtje dhe Shpëtim, dhe përfaqësues të komunave Gostivar, Vrapcisht dhe Mavrovê-Rostushe.

Related posts

Sela në Reçicë: Për 18 vite ujin e Sharrit e çojnë me kanale në Mavrovë, ndërsa Tetova nuk ka ujë

Televizioni Koha

Palmer: Jemi të dëshpëruar që Shkupi dhe Tirana nuk filluan bisedimet, BE duhet t’i përmbushë premtimet

Televizioni Koha

Më ftohtë në Berovë, 13 centimetra dëborë në Mavrovë

Televizioni Koha

Leave a Comment