Spasovski: Qytetarët të paraqesin çdo tubim kudo që të ndodh – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Spasovski: Qytetarët të paraqesin çdo tubim kudo që të ndodh

Kryeministri teknik Oliver Spasovski sonte tha se duhet të merren masat mbrojtëse në mënyrë që të parandalohet përhapja e coronavirusit.

Ai thotë se ata do të punojnë me zell për të siguruar që qytetarët janë të sigurt.

Spasovski tha që ka akoma mitingje në parqe përreth ndërtesave dhe thotë se policia po përgjigjet në mënyrë parandaluese.

“U bëj thirrje qytetarëve që të paraqesin çdo tubim të qytetarëve kudo në vend”, thotë Spasovski.

Kryeministri shtoi se përpjekjet janë të kota nëse ne nuk jemi përgjegjës për veten tonë./Telegrafi/

Related posts

Filipçe: Qëndrimi i Komisionit është mësim onlajn, përveç për klasat e para

Televizioni Koha

Pesë persona janë arrestuar për shkak të mosrespektimit të orës policore në rajonin e Tetovës

Televizioni Koha

DIASPORA SHQIPTARE NË ÇIKAGO SHËNOI 100 VJETORIN E ATËDHETARIT HAFËZ JUSUF AZEMI

Televizioni Koha

Leave a Comment