Spasovski: Realizojmë një projekt që përmirëson marrëdhëniet mes dy vendeve tona - Tv Koha
Maqedoni

Spasovski: Realizojmë një projekt që përmirëson marrëdhëniet mes dy vendeve tona

Kryeministri i Republikës së Maqedonisë së Veriut, Oliver Spasovski gjatë hapjes së kufirit Bellanoc-Stançiq, deklaroi se ky është një projekt i cili bashkon dhe një projekt i cili thellon edhe më shumë bashkëpunimin mes dy vendeve, Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Republikës së Kosovës.

“Republika e Maqedonisë së Veriut kanë marrëdhënie të shkëlqyeshme. Projektet sikur ky i sotmi vetëmse thellojnë edhe më shumë këtë bashkëpunim. Përmirësojmë infrastrukturën mes dy vendeve tona, siç është autostrada Shkup-Bllacë. Në kemi raporte të shkëlqyeshme dhe nuk kemi asnjë çështje të hapur”, tha Spasovski.

Related posts

Nga tetori barnat do të merren me recetë, letërnjoftim ose pasaportë

Televizioni Koha

Shkupi me mbi 8.000 raste aktive me coronavirus

Televizioni Koha

Projekt “E ardhme pa palstika”

Televizioni Koha

Leave a Comment