06/12/2023
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Të distancohen nga Teuta Arifi, të filtrohen për 8 vite”, Më mirë për Tetovën përjashton mundësinë për bashkëpunim me BDI

“Më mirë për Tetovën” në “Click 21” deklaruan se përjashtojnë mundësinë për bashkëpunim me Bashkimin Demokratik për Integrim në Këshillin e Tetovës. Nga kjo listë e pavarur thonë se BDI duhet të distancohet nga ish kryetarja e komunës së Tetovës, Teuta Arifi.

“Edhe në zgjedhjet e kaluara ne tham se nuk jemi të gatshëm të bëjmë asnjë far lloj marrëveshje apo bashkëpunimi me personat, subjektet që e prunë Tetovën në këtë derexhe, në këtë hall”, tha Elemdina Abdullahi.

“Derisa nuk distancohen ata nga ish kryetarja të cilën e marrin me vete ende në tubime të ndryshme, ajo që e ngulfati në 24 milionë euro borxh Tetovën, atyre u duhet edhe një periudhë 8 vjeçare që të filtrohen dhe më pas të ulen në bashkëbisedime me aktivistë”, tha Hamdi Sulemani.

Të fundit