Tjetër tërmet i fortë në Shqipëri – Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni Rajon

Tjetër tërmet i fortë në Shqipëri

Një tjetër tërmet i fortë sapo ka lëkundur gjithë Shqipërinë e mesme.
Lëkundjet kanë vazhduar për disa sekonda.
Ende nuk dihet se sa ballë ishte lëkundja e sapo rënë.

Vijon …

© SYRI.net

Related posts

Apeli refuzoi lirimin e Kamçevit nga paraburgimi

Televizioni Koha

Antikorrupsioni do të kërkojë që Qeveria vetë të veprojë për ndërtimet pa leje në Ohër dhe Strugë

Televizioni Koha

Prindërit e fëmijëve të “Cambridge Kids” i kërkojnë MASHTI’t të mos e mbyllë çerdhen

Televizioni Koha

Leave a Comment