Ulet në 50 metra dukshmëria në rrugën Mavrovë-Strazhë - Tv Koha
Lajmi i Ditës Maqedoni

Ulet në 50 metra dukshmëria në rrugën Mavrovë-Strazhë

Komunikacioni në rrugët shtetërore po zhvillohet pa ndërprerje, nëpër rrugë të lagështa. Dukshmëri të zvogëluar deri në 50 metra për shkak të mjegullës ka në qafat malore

Mavrovë – Strazhë – Presekë dhe Gjavatë.

Nga LAMM rekomandojnë se është i detyrueshëm posedimi i pajisjeve dimërore në automjete, pavarësisht kushteve aktuale të motit.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar, respektimin e sinjaleve të përcaktuara të komunikacionit e veçanërisht drejtim të automjetit me kujdes, posaçërisht në rrugët nëpër gryka, ku ekziston mundësia e rrëshqitjes së dheut. Kjo vlen veçanërisht për pjesët rrugore Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Objektet dhe oborri i SPB-së në Tetovë me shtigje të veçanta për personat me handikep

Televizioni Koha

Grant nga Koreja Jugore prej 700.000 eurove për Drejtorinë doganore digjitale

Televizioni Koha

Nuhiu do drejtojë MPB-në deri në formimin e qeverisë së re, pas dorëheqjes së Çulev

Televizioni Koha

Leave a Comment