Xhaferi: Apel për fushatë zgjedhore demokratike – Tv Koha
Maqedoni

Xhaferi: Apel për fushatë zgjedhore demokratike

“Interes i shtetit dhe i qytetarit është që zgjedhjet të jenë të qeta dhe të lira. Apeloj qytetarët të shfrytëzojnë të drejtën e tyre të dalin më zgjedhje, ndërsa partive që të mbajnë llogari për vokabularin e tyre dhe për fushatë pozitive”, deklaroi Talat Xhaferi, kryetar i Kuvendit.

Related posts

Shtetasit e Maqedonisë së Veriut mund të udhëtojnë në Bullgari me test PCR negativ

Televizioni Koha

MPB publikon video nga aksioni i djeshëm në Kumanovë

Televizioni Koha

A do të mbijetojnë mikro-bizneset në Maqedoni? Hoxha: Situata nuk është e mirë

Televizioni Koha

Leave a Comment