25/07/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

243 RASTE TË REJA DHE 4 TË VDEKUR NGA COVID-19 NË MAQEDONINË E VERIUT

Në 24 orët e fundit janë bërë 1831 testime dhe janë regjistruar 243 raste të reja të covid-19:
– Shkup 98
– Kumanovë 11
– Shtip 7
– Prilep 12
– Tetovë 2
– Strugë 9
– Veles 3
– Bitola 5
– Ohër 5
– Kavadarci 4
– Gostivar 5
– Gjevgjeli 5
– Strumicë 21
– Kriva Palanka 2
– Radovish 9
– Kochani 11
– Probistip 1
– Demir Hisar 1
– Berovë 9
– Valandovë 4
– Vinicë 2
– Delçevo 2
– Sveti Nikole 12
– Kërçovë 1
– Negotino 2
4 persona janë të vdekur, një pacient nga Prilepi (65 g. ), nga Bitola (82).), dhe dy nga Kumanova (72 dhe 80).). Tre pacientë janë të vdekur në spital, njëri jashtë spitalit.
Sot Instituti për Shëndetin Publik regjistron 100 pacientë të shëruar nga:
– Shkup 39
– Kumanovë 4
– Shtip 2
– Prilep 3
– Tetovë 3
– Strugë 4
– Veles 7
– Bitola 3
– Ohër 3
– Kavadarci 2
– Gostivar 6
– Gjevgjeli 2
– Strumicë 10
– Probistip 1
– Demir Hisar 1
– Makedonski Brod 1
– Berovë 1
– Delçevo 1
– Kiçevo 2
– Resen 5
Deri më tani janë bërë gjithsej 193.652 testime Covid-19. në vend. Asnjë testim brenda shfaqjes.
Numri i përgjithshëm i covid të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 18602, numri i pacientëve të shëruar është 15264, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 2585.

Të fundit