20/06/2024
21.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

3.500 denarë për çdo nxënës të klasës së parë në Komunën e Aerodromit

Komuna e Aerodromit vazhdon me praktikën e krijuar për të aplikuar për ndihmë financiare të njëhershme prej 3.500 denarë për çdo nxënës të regjistruar në klasë të parë në shkollat ​​në territorin e komunës.

Afati i regjistrimit zgjat deri më 29 shtator dhe prindërit e nxënësve të klasës së parë mund t’i shkarkojnë dokumentet online në faqen e Komunës ose direkt në ambientet e Komunës.

Të fundit