27/05/2024
18.4 C
Tetovo

Të tjera lajme

Qendra Remall, koncert festiv për fëmijët

 • Qendra Tregtare REMALL në Tetovë në prag të festave të vitit
  të ri sjellë një atmosferë të vërtetë festave. Krahass humë
  zbritjeve që vërehen nëpër shitoret në këtë qendër tregatre për
  fëmijët është organizuar një koncert ku morrën pjesë Qendra
  për Fëmijë Rea, fëmijët pjesëmarrës në festivalin për fëmijë
  Bletëzat, fëmijët pjesëmarrës në Festivalin për Fëmijë
  Jabollçinja si dhe nxënës të shkollës fillore shtetërore të
  Muzikës në Tetovë.
  Festat e fundvitit dhe jo vetëm, gjithmonë shënohen në mënyrë
  më ndryshe në këtë qendër tregtare duke ofruar atmosferë të
  ngrohtë për vizitorët duke patur parasysh se krahas shitoreve
  në këtë qendër organizohen edhe panaire të librit dhe
  evenimente tjera.TV KOHA

Të fundit