21/07/2024
22.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

LAMM: Vozitni me kujdes, mjegull në të gjitha rrugët e vendit

Mëngjesin e sotëm në disa rrugë në mbarë vendin ka mjegull për shkak të uljes së dukshmërisë, kumtoi Lidhja Automoto.

Zvogëlohet dukshmëria nga 10 në 20 metra në rrugët Manastir – Prilep dhe Makedonski Brod – Kërçovë, nga 40 në 50 metra në rrugën Shkup – Tetovë, nga 80 – 100 metra në rrugën Koçan – Vinicë dhe Koçan – Makedonska Kamenicë, nga 50 deri në 100 metra në rrugët rrugore Shkup – Veles dhe Veles – Shkup dhe nga 100 deri 150 metra në rrugët Kumanovë – Shkup.

Intensiteti i komunikacionit në rrugët rrugore jashtë qendrave të qytetit është rritur.

Ndërsa në vendkalimet kufitare nga ana e Maqedonisë nuk ka më vonesa për hyrje dhe dalje nga vendi.

Të fundit