12/04/2024
15 C
Tetovo

Të tjera lajme

Afrim Gashi: Të bëhemi bashkë pozitë dhe opozitë

Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi mbrëmë nga Kumanova ka bërë thirrje për bashkim, pasi sipas tij është relative se sa deputetë mund t’i marrë kjo parti.

Gashi kërkoi që të bëhen bashkë pozita dhe opozita.

“Prandaj, pozitë dhe opozitë… sa deputetë i marrim është çështje relative nëse shohim nga perspektivat historike. T’u qëndrojmë besnik parimeve, kjo është puna jonë me rëndësi”, tha Gashi.telegrafi.com

Të fundit