18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Ahmeti: Reka është fakt kombëtar

Nga manifestimi “Takimet e Rekës së Epërme”, Ahmeti: Reka është fakt kombëtar. Me praninë e tij, manifestimin e nderi lideri jonë, Ali Ahmeti”, kumtuan nga dega e BDI ne Gostivar.

”Edhe Skenderbeu i takon kësaj Trashigimie me monumentet e vjetra me studimet që bëhen, kështu që për ne Reka është fakt kombëtar që me fanatizem duhet ruajtur dhe dua ti inkurajoj dhe ti uroj Shoqatën Reka e Eperme që ta ruajnë ta përparojne kulturen, folklorin gjuhën të folmen e Rekës si trashigimi shumë e rëndesishme e shqiptareve jo vetëm në Maqedoni sepse Reka prek tre kufi Shqiperi ,Kosovë dhe Maqedoni”, deklaroi Ahmeti para mediave të pranishme”, vijon kumtesa.

Në këtë manifestim, Ahmeti u shoqërua nga Kryetari i degës, Valdet Xhaferi. Flaka

Të fundit