19/06/2024
20.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Aksion i madh i inspektoratit komunal në Tetovë

Inspektorati komunal i Tetovës ka vazhduar edhe sonte me aksionin për lirimin e hapësirave publike.

Në rrugët “Boris Kidriç”, “I.R.Llolla”, si dhe në Qendër të qytetit ka vazhduar aksioni i Inspektoriatit komunal për lirimin e hapësirave publike, largimin e reklamave të jashtëligjshme dhe të tjera. Ky aksion, i cili është vazhdimësi e aksioneve të mëparëshme do të vazhdojë për çdo ditë për më shumë rend, siguri dhe ligj në Tetovën tonë.

Qyteti është i të gjithëve.

Ja njoftimi nga komuna e Tetovës

Të fundit