22/07/2024
28.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

Alarme të rrejshme për bomba në Aeroportin e Shkupit dhe në Gjykatën Penale

MPB-ja njofton opinionin se pas kontrolleve të kryera rreth denoncimeve të sotme përmes adresave elektronike me kërcënime për mjete të vendosura shpërthyese në Gjykatën Kushtetuese dhe Aeroportin e Shkupit, është konstatuar se bëhet fjalë për alarme të rrejshme.

Nga ana e zyrtarëve të policisë menjëherë janë ndërmarrë masa përkatëse dhe janë bërë kontrolle të detajuara nga ekipe anti-terrorste ku është konstatuar se denoncimet kanë qenë të rreme – thuhet në komunikatën e MPB-së.

Të fundit