12/07/2024
30 C
Tetovo

Të tjera lajme

Arjanit Hoxha: Çka feston BDI!? – Ikjen masive të shqiptarëve apo vrasjen e shpresës së rinisë!

Cila është festa që BDI po i pregatit shqiptarëve!?

🗣 Largimi i mijëra të rinjëve nga vendlindja si pasojë e politikave të gabuara!

📍Partizimi i skajshëm i institucioneve, respektivisht favorizim i atyre që janë me “nënën parti” dhe dëbimi i gjithë të tjerëve që mendojnë ndryshe!

❌Vrasja e shpresës së rinisë shqiptare, nuk mund të kompenzohet me këngë dhe valle.

🛑 Kur shumë familje nuk po arrijnë të sigurojnë bukën e gojës, BDI shpenzon mijëra euro për të mbuluar dështimin e tyre me këngë dhe valle!

✅Koha është që ti themi STOP këtij nënçmimi që po na bëhet si popull.

Të fundit