19/06/2024
20.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Avni Ameti : Sot njësinë e zjarrfikësve e vizituan fëmijët e moshës parashkollore nga çerdhja “Rinia” Tetovë

Sot kishim kënaqësinë që në Njësinë tonë të mirëpresim fëmijët e moshës parashkollore nga çerdhja “Rinia”.
Ata ishin shumë të interesuar rreth profesionit të zjarrfikësit, dhe ne me kënaqësinë më të madhe ua prezantuam tē gjitha pajisjet dhe automjetet kundër zjarrit.
Ata na e zbukuruan edhe më tepër ditën duke na quajtur heronj të tyre.
Ne jemi gjithmonë të gatshëm për të gjitha institucionet tjera, për prezantim te profesionit tonë dhe aktiviteteve tona.
24 orē në shërbim të qytetarit.
24 orë nē shërbim të qyetetit.Tv Koha.

Të fundit