21/05/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

BDI hap shtabet në Reçicë të Vogël 1&2

Mbrëmë Lista a Bashkimit Demokratik për Integrim për zgjedhjet e Këshillit të Komunës ka hapur shtabet zgjedhore në Reçicë të Vogël 1&2 ku pos të tjerëve ishin prezent edhe Shefi i Shtabit Zgjedhor Xhemail Jusufi.

Aktivistë të shumtë dhe përkrahës të BDI-së nga kjo lagje që ishin mbledhur në hapjen e shtabeve kanë bërë që aktiviteti të duket si tubim zgjedhor.

Më 20 Gusht mbahen zgjedhjet e jashtëzakonshme për Këshillin e komunës pas shpërndarjes së këshillit komunal që u zgjodh në zgjedhjet e rregullta lokale.

Të fundit