18/05/2024
17 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bekteshi me kërkesë: Taravari, Mexhiti dhe Kasami ta mbajnë fjalën, të dorëhiqen!

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi ishte ai që gjatë fushatës ose para fushatës zgjedhore sfidoi partitë dhe liderët e partive opozitare që të noterizojnë deklaratat, ”kush humbë, tërhiqet nga politika”.

Këtë sfidë e pranuan të gjithë liderët e partive politike, e sot, kur Taravari humbi por nuk pranon dorëheqjen për indeks.mk, ka folur Kreshnik Bekteshi.

Ai ka thënë se jo vetëm Taravari, por dorëheqje duhet të japin edhe të gjithë të tjerët, përfshirë këtu edhe Izet Mexhitin i cili kishte dorëzuar kërkesën në noter, Bekteshi tha se i njëjti duhet të shkojë dhe ta tërheqë, ta marrë dorëheqjen dhe të vë “në funksion” atë.

Përveç kësaj, Bekteshi ka thënë se opozitarët duhet t’u kërkojnë falje qytetarëve dhe votuesve, sepse nuk kanë arritur që t’i bindin me programin e tyre.

Në fund, Bekteshi tha se qytetarët, mes VLEN-it dhe Frontit Europian, kanë vendosur t’i besojnë Ali Ahmetit dhe Frontit.

Të fundit