19/05/2024
19.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Besar Durmishi:Mbrëmë në orët e vona vizituam “Heronjtë e heshtur” të qytetit, Njësitin e Zjarrfikësve

Mbrëmë në orët e vona së bashku me këshilltarin Uka Aliti vizituam “Heronjtë e heshtur” të qytetit, Njësitin e Zjarrfikësve. Biseduam rreth aktiviteteve dhe punës që hasin në përditshmëri, gjithashtu, para tyre treguam edhe për punën tonë 8 mujore si dhe detyrimet tona që i përmbushëm për kētë njësit.
Ata meritojnë gjithë mbështetjen e duhur sepse puna e tyre është kaq fisnike!
Heronjtë tani nuk janë vetëm, sepse #Shumicapër8ovën do jetë gjithmonë pranë tyre!

Të fundit