25/07/2024
22.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Bilall Kasami : Tetovarët tashmë e kanë vendosur fitorja jonë do të jetë e tyre dhe e të gjithë qytetarëve

Tetovarët tashmë e kanë vendosur, Teteks 1-shi tashmë e ka vendosur, që me 20 gusht të votojnë për një #Shumicë stabile, për listën e Lëvizjes BESA, për numrin 8️⃣.
Ne, jemi bashkë me tetovarët. Fitorja jonë do të jetë e tyre dhe e të gjithë qytetarëve!
#Shumicëpër8ovën

Të fundit