25/04/2024
7.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

“Dan”: Pesë tonë kokainë në Selanik ishin dedikuar për Klanin e Kotorrit

Mbi pesë tonë kokainë nga anija Aresa është dashur të dorëzohen në Selanik, nga ku duhej të merreshin nga anëtarë të Klanit të Kotorrit, kumtoi gazeta malazeze “Dan”. Policia holandeze e konfiskoi drogën.

Policia ende nuk ka konfirmuar se cilit nga dy klanet e Kotorrit u takojnë personat të cilët ishin të detyruar ta marrin drogën në Greqi. Dërgesa lidhet edhe me vrasjen e liderëve të klanit të Shkalës, Igor Dedoviq dhe Stevan Stamatoviq në Athinë, cekin mediumet greke.

Në anijen Aresa në Venezuelë u arrestuan katër shtetas malazezë, që ishin pjesë e aksionit disamujor ndërkombëtar, inicuar nga policia malazeze. ab/

Të fundit