21/04/2024
4.9 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deanoski: Sektori publik po “vlon”, do të ketë greva masive

Tërpe Deanoski, kryetar i Sindikatës së Punëtorëve të Administratëa, Organet e Drejtësisë dhe Shoqatat e Qytetarëve, tha se situata në sektorin publik po “vlon”, do të ketë greva masive nëse nuk zgjidhet situata.

“Qeveria e ka të qartë se çfarë do të ndodhë nëse situata nuk zgjidhet.

E thamë, gjendja në sektorin publik po vlon dhe presim se kush do të nisë i pari grevë. Nëse organizohet një grevë, ajo do të jetë greva masive në të gjitha aktivitetet”, tha për “TV21” Daenoski.

Të fundit