14/06/2024
15.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dehari, Bexheti e Ganiu morën pjesë në Projektin e USAID-it, Partneritet për Komuna Efikase

Partneritet për Komuna Efikase ishte eventi që u mbajt sot dhe i organizuar nga Projekti i USAID-it për Forcimin e Kapaciteteve për Shfrytëzimin e Resurseve.

Me këtë rast edhe Komuna e Çairit sot nënshkroi Memorandumin e Bashkëpunimit si pjesë e grupit të tretë të komunave partnere të projektit në fjalë.

Fokusi kryesor do të jetë forcimi i kapaciteteve të Komunës së Çairit dhe gjithsesi edhe i mirëqenies së qytetarëve tanë.

Të fundit