28/11/2023
4.2 C
Tetovo

Të tjera lajme

Deputetët i votuan ndryshimet dhe plotësimet e Kodit zgjedhor

Deputetët mëngjesin e sotëm me 75 vota “pro” e votuan Propozim ligjin për ndryshim dhe plotësim të Ligjit të Kodit zgjedhor dhe Propozim ligjin për personat ne paevidentuar në librin amë të të lindurve.

Paraprakisht pas pothuajse gjashtë orëve debat deputetët e shkarkuan Rashela Mizrahin nga funksioni ministre e Punës dhe Politikës Sociale.

Për të dielën në mesditë është paralajmëruar seancë për shpërbërjen e Kuvendit, ndërsa paraprakisht pritet të votohen Propozim ligji për PP dhe për Këshillin e prokurorëve publik. .MEDIAL.mk

Të fundit