18/06/2024
18.6 C
Tetovo

Të tjera lajme

Drejtori i burgut të Tetovës avanson të punsuarit në sektorin e Policis së Burgut

Drejtori i burgut të Tetovës Qefali Havziju ka njoftuar nëpërmjet rrjeteve sociale,se pas shumë mundi ka arritur të  avanson të punsuarit në sektorin e Policis së Burgut të Tetovës,ku ai thekson se më shumë se 20 vite nuk është bë asnjë përpjekje për ngritjen në detyrë të Policisë së Burgut.

Qefali Havziju : Ndjehem krenarë dhe i priveligjuar ku pas shumë mundi arrita që të bëjë edhe avancimet e para në sektorin e Policisë së Burgut të Tetovës, ku më shumë se 20 vitë nuk është bë asnjë avancim ose përpjekje për ngritje në detyrë të Policisë së Burgut. Shpresojmë që këta avancime nuk do të jenë të fundit.

Ne do të vazhdojmë të punojmë me nder dhe përkushtim në përmirsimin e kushteve në këtë institucion si për të punësuarit gjithashtu edhe për të burgosurit.

Të fundit