19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Dridhet toka në Serbi shkalla e Rihterit ishte 4.6.

Një dridhje toke është regjistruar të hënën në Serbi, njoftoi Qendra Sizmologjike Euro-Mediterane (EMSC).

Dridhjet u dëgjuan në Krushevc dhe shkalla e Rihterit ishte 4.6.

Nuk është raportuar për dëme. Gjatë orës lokale 12:11 janë regjistruar edhe disa dridhje më të lehta.

Artikulli do të përditësohet sapo EMSC-ja t’i publikojë të dhënat e plota.

Të fundit