17/06/2024
18.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

ESHS: Në tetë ditët e para janë regjistruar gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa

Gjithsej 419.485 persona, 129.614 amvisëri dhe 173.439 banesa janë regjistruar në tetë ditët e para të regjistrimit, kumtoi sot Enti shtetëror për statistika.

Ndërkaq mundësinë për vetëregjistrim të personave jashtë vendit e shfrytëzuan 192.538 persona.

Regjistrimi I popullatës, amvisërive dhe banesave në Republikën e Maqedonisë së Veriut, që zyrtarisht filloi më 5 shtator do të zgjasë deri më 30 shtator.

Të fundit