19/05/2024
19.1 C
Tetovo

Të tjera lajme

Faton Ahmeti nga aktiviteti i forumit të gruas në Tetovë: Mbështetja e qytetarëve motiv për të vazhduar dhe më fuqishëm

Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, njëherit kryetar i degës së BDI-së në Tetovë, Faton Ahmeti së bashku me shefin e shtabit komunal Xhemail Jusufi dhe kandidatin për deputet Valon Asani, Rina Ajdari, Merita Mustafai kanë vizituar aktivitetet e forumeve të gruas së “Frontit Europian” në qendër të Tetovës, ku theksoi se mirëpritemi çdo ditë e më shumë nga secila kategori e qytetarëve, dhe të gjithë po na japin motiv dhe energji për të vazhduar edhe më fuqishëm drejt realizimit të aspiratave tona shekullore, siç është integrimi në familjen e madhe të Bashkimit Europian.

“Sot vizitova Forumin e Gruas së “Frontit Europian” në qendër të Tetovës, ku kishin aktivitete të ndryshme të shpërndarjes së materialeve promovuese zgjedhore.
Po mirëpritemi çdo ditë e më shumë nga secila kategori e qytetarëve, dhe të gjithë po na japin motiv dhe energji për të vazhduar edhe më fuqishëm drejt realizimit të aspiratave tona shekullore, siç është integrimi në familjen e madhe të Bashkimit Europian.”

Të fundit