23/05/2024
16.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Siljanovska: Presidenti duhet të flasë më tepër para deputetëve! Mickoski: Pushteti përgatit bojkot të zgjedhjeve më 8 maj

Premtoj se do të veproj ndryshe nga presidenti aktual, tha Gordana Siljanovska Davkova në takim me banorët e Vevçanit. Theksoi se qëndrimi për çështjet kryesore duhet të burojë nga konsensusi brenda shtetit dhe presidenti duhet të ketë qëndrim konsistent dhe komunikim me qytetarët dhe Kuvendin. Pushteti përgatit bojkot të zgjedhjeve më 8 maj, tha Hristijan Mickoski në mitingun parazgjedhor në Koçan. Thirri për bashkim politik dhe shoqëror të të gjithëve, kundër pushtetit. Ai apeloi për dalje masive dhe përkrahje për VMRO-DPMNE dhe koalicionin “Maqedonia jote”.

“Po të fliste presidenti më shpesh para deputetëve, e jo vetëm një herë para Viti të Ri, atëherë do të mundej t’u sugjeronte deputetëve për problemet me të cilët ballafaqohen pensionistët, të rinjtë”, tha Gordana Siljanovska Davkova, kandidate për president.

“Ata duan të organizojnë një bojkot të heshtur dhe zbutjen e atmosferës. Në atë mënyrë duan që të krijojnë krizë, sepse nuk fitojnë, të paktën t’i shkaktojnë një dëm shtesë Maqedonisë”, dekalroi Mickoski.

Të fundit