19/07/2024
21.3 C
Tetovo

Të tjera lajme

FILLUAN TAKIMET POETIKE NË SHARR 2022, NË SHIPKOVICË TË TETOVËS

FILLUAN TAKIMET POETIKE NË SHARR 2022, SHIPKOVICË- TETOVË.

Hapjen e bëri Ptof dr. Ejup Ajfini me referate e tij. Në Shipkovicë, te shkolla fillore REXHEP VOKA, u lexuan vargje poetike nga nxënësit e shkollës, poashtu u lexuan poezi edhe nga poetët vendor si Adem Abdullahu, Ismail iljazi, Izmif Miti Imeri, Ejup Ajdini etj. U ndanë mirënjohje dhe libra për nxënësit qe lexuan vargjet e Vokës, Gjurës, M. Isakut, A. Islamit. Në fund Shoqata MENADA , bibliotekës se shkollës i dorëzoi një sasi të konsiderueshme librash.
Faleminderit udhëheqjes së shkollës, nxënësve, arsimtarëve dhe poetëve vendor që e madhëruan këtë event poetik – kulturor në këtë vend të bekuar ./Tv Koha/

Të fundit