25/07/2024
15.8 C
Tetovo

Të tjera lajme

Garat republikane, Kasami takon sportistët (FOTO)

Kryetari I komunës së Tetovës Bilall Kasami, ka pritur ekipin që triumfoi në në garat republikane. Fituesit vijnë nga shkollat e ndryshme të Komunës së Tetovës si, shkolla !llore “Migjeni”, vendi i parë në futboll, shkolla !llore Naim Frashëri”, vendi i tretë në Volejboll – meshkuj, shkolla !llore “Liria”,vendi i tretë në Volejboll – femra, shkolla e mesme”Kiril Pejçinoviq”,vendi i dytë në Volejboll – meshkuj dhe Lidhjen Sportive Shkollore Komunale si organizator i garave. Në këtë takim poashtu ka qenë edhe futbollisti i ri Hisar Ali, i cili është pjesë e reprezentacionit të Maqedonisë U-17. “Aktivitetet sportive janë të rëndësishme për një rini të shëndoshë dhe për një të ardhme më të sigurt, sidomos që sot ne kemi s!dën e teknologjisë moderne dhe shumë pak merremi me aktivitete !zike. Ne, kemi vendosur që këtë vit mbështetja të jetë !nanciare dhe shpresojmë se për vitin e ardhshëm shkollat tjera poashtu të jenë pjesëmarrëse në këto gara.Urojmë sta!n e shkollës që kanë punuar me nxënësit dhe kanë arritur rezultate të shkëlqyera. Sukseset e nxënësve të shkollës të Komunës së Tetovës nuk kanë të ndalur” ka njoftuar Kasami.TV KOHA

Të fundit