25/04/2024
6.7 C
Tetovo

Të tjera lajme

Gazmend Aliu: Lëvizja Besa po realizon projektet e BDI-së, por është një aktivitet nga e kaluara.

Zëvendësshef shtabi i Alternativës, Gazmend Aliu gjatë emisionit debativ në TV Koha i ka replikuar, shefit të shtabit të Lëvizjes Besa në lidhje me projektet e realizuara në Komunën e Tetovës.

“Unë nuk e di se do të ketë zgjedhje në pranverën e ardhshme. Është bërë diçka që nuk mund ta mohojmë. A do të vazhdojnë kështu deri në fund të mandatit? Të gjithë këto projektet që I kanë bërë me vulë të Teuta Arifit. Është mirë që një projekt si rruga Strasho Pinxhur të bëhet në këto përmasa. Por nuk është e vërtetë se e ka bërë kryetari i komunës, por është një aktivitet nga e kaluara.

Nëse këto e bëjnë një projekt të këtillë me vulën e vet, atëherë është në rregull.

Dalja në zgjedhje do të jetë diskutabile. Një pjesë e madhe i kanë planifikuar që pushimet ti kanë në gusht. Puna e dasmave dhe e pa interesuar për politikën se janë lodhur prej politikanëve. Nuk jam shumë optimist se nuk do të ketë dalje.”, deklaroi Gazmend Aliu.

Të fundit