21/04/2024
4.5 C
Tetovo

Të tjera lajme

Faton Ahmeti: Reçica e Vogël zemra e Bashkimit Demokratik për Integrim

Kandati i BDI-së për kryesues këshilli, Faton Ahmeti mbrëmë para banorëve të Reçicës së Vogël u shpreh se nga Reçica e Vogël do të jetë edhe rzultati i madh me 20 Gusht.

”Reçica e Vogël zemra e Bashkimit Demokratik për Integrim. Aty ku filluan shumë procese dhe ndryshime për shqiptarët dhe Tetovën! Me KV Reçicë e Vogël 1 & 2 për të bashkëbiseduar me aktivistët dhe banorët.” Shkruan Faton Ahmeti

Të fundit